VERPLEEGKUNDIGE ZORG

24/24 en 7/7 staat ons team voor u klaar

Nood aan thuisverpleging in de regio Tongeren, Hoeselt, Bilzen, Kortessem en wordt u bij voorkeur met de glimlach verzorgd? Doe dan beroep op het team van Zorg met een Lach.

Door een nauwe samenwerking met artsen, apotheken, kinesisten en indien nodig familiehulp, bent u in goede en bekwame handen. Een multidisciplinaire aanpak, daar staan we voor. Een kosteloze behandeling en totaalzorg, dat is wat u krijgt. Wij regelen het voor u.

 Verpleegkundige zorg in onze regio's 

 Woonachtig in de ruime regio van Zorg met een lach, dan kan u op ons rekenen voor:

Maar bij Zorg met een Lach kijken we verder. We hebben ook specialisten in dienst die thuis zijn in facturatie, de administratie, terugbetalingen (fonds voor gehandicapten,...). Kortom, we nemen alle praktische beslommeringen uit uw handen, zodat u zich kan focussen op uw herstel. Bovendien bieden we steeds een luisterend oor en treden we op als vertrouwenspersoon.

Volledig kosteloze zorg

Financieel hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat we alle kosten rechtstreeks afhandelen met uw ziekenfonds (derde-betalingsregel), komt u nooit in de problemen. De mutualiteit waarbij u aangesloten bent is daarbij van geen belang. Mensen van buitenland en dergelijke kunnen echter zo met ons afrekenen.

 24/24 en 7/7 spoeddienst

Omdat noodgevallen altijd kunnen voorvallen beschikken we bij Zorg met een Lach over een 24/24 en 7/7 permanentie. Bij dringende problemen staan onze verpleegsters steeds voor u klaar. U kan dus op beide oren slapen.

 Nood aan verpleegkundige zorg ? 

Contacteer ons!