EXTRA DIENSTEN

Ons team zorgt voor een totaalpakket, niets is te veel. Een kleine boodschap, een bezoekje aan apotheek, dokter of zelf thuis boterhammen smeren, brievenbus leegmaken, vuil buitenzetten,... met veel plezier!

Maar misschien nood aan meer ondersteuning? Voor een bepaalde periode, voor revalidatie of om zolang mogelijk thuis te blijven wonen,... 

Daarom werken we samen met Care Support, zij bieden een brede waaier van thuiszorgdiensten aan. 

we contacteren voor u eveneens een poetsdienst, pedicure, kapper, maaltijden aan huis, alarmsignaal...

We hebben binnen ons team iemand die kennis heeft over facturaties, katz-schalen, ... maar eveneens het organiseren, regelen, bestellen van medische materialen, terugbetalingen en fondsen voor gehandicapten. Onze verpleegpraktijk informeert , ondersteunt, en begeleid zorgvragers en mantelzorgers dit door samenwerking met professionele organisaties betreft dienstverlening en materialen binnen de thuiszorg en de thuisverpleging. "Care Support"

Wat verwacht wordt van deze ondersteuning: subsidies en premiers en verzekering ondersteuning. Info en begeleiding betreffend zorg-materiaal en aangepaste hulpmiddelen en we hebben eveneens een vertrouwenspersoon voor al uw vragen.