PALLIATIEVE ZORG 

Een ongeneeslijke ziekte of net te horen gekregen dat een naaste terminaal is? Wij staan u bij tijdens deze moeilijke en harde periode. Met onze ervaring weten we perfect hoe we de touwtjes in handen kunnen nemen en u volledig ontzorgen. Wij zorgen voor een begeleiding en verzorging op maat in uw vertrouwde thuisomgeving. 

Aandacht voor de familie

Uiteraard staat de patiënt bij ons centraal, maar we verliezen de familie en naasten niet uit het oog. 24/24 en 7/7 staan we klaar voor de patiënt en de familie. Mentale ondersteuning, pijnbestrijding of symptoomcontrole? Wij proberen u zoveel mogelijk te ontlasten. Ook over de administratieve rompslomp hoeft u zich geen zorgen te maken, die nemen onze specialisten van u over. Bij Zorg met een Lach gaan we veel verder dan enkel thuisverpleging. 

Nauwe samenwerking met Pallion,... 

Omdat we de palliatieve zorg serieus nemen en professioneel willen aanpakken werken we nauw samen met de gespecialiseerde organisatie Pallion. Zij zorgen voor extra ondersteuning en expertise. U merkt het bij Zorg met een Lach laten we niets aan het toeval over en doen we er alles aan om u met de beste zorgen te omringen. Dat is wel het minste wat we in deze moeilijke periode kunnen doen.

 Meer weten over onze palliatieve zorg?

Contacteer ons!