HYGIËNISCHE ZORG

Vertrouwen, respect en begrip staan centraal bij onze hygiënische- en toiletzorg. Wij komen meerdere keren per dag langs om uw toiletbezoek te vergemakkelijken. Volgens uw noden en wensen stellen we een persoonlijk verzorgingsplan op dat we stipt naleven.

Zo kan u onder meer rekenen op: 

Tot verschillende keren per dag omringen we u met de beste zorgen. Wij zorgen ervoor dat u de dag fris kan starten en ook ‘s avonds opgefrist wordt voor het slapen gaan.

Thuisverpleging Zorg met een Lach zorgt ervoor dat de kosten sowieso ten laste zijn van uw ziekenfonds. HIER IS GEEN DOKTERSVOORSCHRIFT VOOR NODIG!

Zorg op maat

Wij streven naar zorg op maat en houden dan ook rekening met uw persoonlijke situatie en noden. Bent u op zoek naar de ideale thuisverpleging, met de nodige enthousiasme: contacteer ons dan geheel vrijblijvend. We komen met plezier onze werkwijze verduidelijken.

Niet alleen mensen met een medisch probleem, ook senioren die moeilijk te been zijn, of geen familiale ondersteuning hebben, helpen wij graag verder. Mensen met een handicap of in revalidatie (dwarslaesie, MS,NAH, CVA, ALS,...) eveneens.

In overleg met u en eventueel uw arts komen wij zoveel keer het nodig is. Dit kan uiteraard meerdere malen per dag zijn. 

Contacteer ons!